Kläder

Klä dig efter vädret och lämna finkläderna hemma. Älgturen är utomhus. Älgarna bryr sig inte, du vet 🙂
Före och efter turen kan du förstås värma dig i vårt café.

Bokning

Platserna till visningen bokas via vår samarbetspartner Nortic på följande länk (eller via boka knappen):
Nortic – Gårdsjö Älgpark

Fika

Vi har ett litet mysigt café med enklare utbud. Du kan få en rejäl älgkorvsmacka, våfflor, varmkorv, hembakade bullar och kakor samt glass. Kaffe, the och läskedrycker förstås. Man kan sitta inne och ute, alltefter väder.
Medhavt fika får man gärna avnjuta på anvisade platser utanför vårt område. Barnmat och specialkost som vi inte kan erbjuda får tas med in.

Butik

Vi har en liten älg-butik i anslutning till receptionen. Här kan du hitta massor med saker som har med älgar att göra. Husgeråd, mjukdjur, väskor, prydnadssaker, nyckelbrickor, klistermärken och lokalproducerad honung. Här finns något för alla smaker och plånböcker.

I butiken finns också olika uppstoppade djur att titta på och horn från våra älgar – de tappar ju en uppsättning varje år och du kan följa hur de blir större varje år! Då det blivit en del med åren så hänger även några utanför på logväggen.

Aktiviteter

Förutom älgturen finns det lite annat man kan göra:
Titta på vårt fina tomtemuseum – Tomtens stuga. Här finns tomtar i alla upptänkliga storlekar och modeller – året runt.
Njut av gården och tystnaden – Gårdsjö är en riktig gammal bondgård med skog och åkrar omkring, röda hus och ekonomibyggnader, djur och människor.
Fika – förstås.
Butiken – vi har en liten butik med fina älg-souvenirer och roliga prylar – massor av bra presenter till den som har allt – och trevliga minnen från din älgupplevelse förstås!

Betalning

Hos oss kan du betala på tre sätt. Kort, kontant eller swish, betalning sker i reception och café.
För grupper erbjuder vi även fakturering efter överenskommelse.

Rörelsehinder

Gårdsjö Älgpark är helt anpassat för rörelsehindrade. Du kommer lätt in i butik och café, vi har anpassad toalett och en särskild vagn för rullstolar som vi kopplar på vårt traktorekipage.
Du mailar till info@gardsjoalgpark.se och bokar plats för både dig och din rullstol.
Avstånd parkering – reception, ca 30-50 m, reception till älgvagn ca 50 m. Det går att köra ända fram till entrén om det behövs. Och även fram till vagnen om behov finns. Säg bara till i receptionen så hjälper vi er.

Toaletter

Vi har handikappanpassad toalett i anslutning till butik och café och ett litet hus med två toaletter alldeles utanför.